Ege Ambulans
İzmir'de Aşılama Devam Ediyor15/01/2021

Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’de de sağlık çalışanları korona virüsüne karşı aşılanmaya başladı.

Çin'den tedarik edilen 'CoronaVac' aşısına Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunun acil kullanım onayı vermesinin ardından İzmir’de görev yapan sağlık çalışanları aşı olmaya başladı.

Hazırlıklar tamamlandı…

Hafta boyunca aşılama programı kapsamında yapılan planlama ve hazırlıkların sonunda İzmir genelindeki sağlık çalışanlarına 'CoronaVac' aşısı belli bir program dahilinde hızlı bir şekilde uygulanıyor.

Tüm sağlık tesislerinde olduğu gibi İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Ana Hizmet Binası’nda düzenlenen aşı odasında sağlık çalışanlarına aşı uygulaması il genelinde olduğu gibi eş zamanlı olarak başlatıldı.

'CoronaVac'  aşısı olan İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. M. Burak Öztop: “Tüm sağlık çalışanlarımızı aşı olmaya davet ediyorum.”

İzmir’deki aşı uygulama çalışmalarını yakından takip eden İzmir İl Sağlık Müdürü Op. Dr. M. Burak Öztop, korona virüsün aşı ile yenilgiye uğratılacağına dikkat çekti. 'CoronaVac'  aşısı olan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Öztop, “İlimizde aşılama çalışmaları başladı ve sorunsuz bir şekilde aşılama işlemleri devam ediyor. Aşıyı önemsiyoruz. Tüm sağlık çalışanlarımızı aşılanmaları için buradan ilgili yerlere davet ediyorum.” dedi.

Hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor…

İl genelinde; kamu, üniversite ve özel hastaneler ile birinci basamak sağlık tesislerinde görev yapan sağlık çalışanlarına aşı uygulamasının devam ettiği,  en geç hafta sonuna kadar tüm sağlık çalışanlarının aşılanmasının planlandığı belirtildi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com