Ege Ambulans
Kadının Dünyasını Yaratmak İçin Bir Araya Geldiler02/03/2018

Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Aylin Ceylan ve Şengül Temiz, güzellik ve estetik sektöründe uzun yıllardır aldıkları eğitimler ve edindikleri tecrübeleri kendi markalarında sürdürmek istediklerini belirterek. " Karşıyaka'da World Of Woman (Kadının Dünyası) WOW Estetik ve Güzellik'i kurduk. Kadınlarımızın sıcak ve samimi ortamda, kendi dünyalarında, rahat bir şekilde hizmet alabilecekleri bir ortam yaratmak istedik.

Kendi Markamızı Yaratmak İstedik

WOW Estetik ve Güzellik Kurucu Ortağı Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Aylin Ceylan İstanbul'da güzelik uzmanlığı eğitimini tamamladıktan sonra uzun yıllar estetisyen olarak çalıştığını daha sonra güzellik salonları yöneticiliği ve güzellik uzmanlığı eğitmenliği yaptığını aynı zamanda İşletme fakültesi mezunu olduğunu belirterek, " Bizler hekim değiliz ancak cerrahi müdahale olmadan da insanların cilt ve vücut sorunlarıyla ilgili yardımcı olmak ve çözüm bulmak mesleğim de her zaman kendimi geliştirme isteğimi arttırdı. Bu sebeple Fransa'da kozmetoloji eğitimimi tamamlayarak daha iyi hizmet ve bakımlar yapma gayreti içinde oldum. Türkiye'nin önde gelen güzellik firmasında franchise koordinatörü ve eğitim direktörü olarak 5 yıl boyunca çalıştım. Şengül Hanım ile birlikte edindiğimiz tecrübeleri ve idealist bakış açımızla önce müşteri memnuniyeti ilkesiyle yola çıkarak kendi markamızı kurmak istedik ve WOW Estetik ve Güzellik böylelikle ortaya çıktı" dedi.

Eğitiminin bir kısmını yurtdışında tamamlayan WOW Estetik Güzellik Kurucu Ortağı Güzellik Uzmanı ve Eğitmeni Şengül Temiz " Türkiye'ye kesin dönüş yaptıktan sonra kalan eğitimimi tamamladım. Güzellik uzmanlığı hep yapmak istediğim beni tanımlayan bir meslekti. Bu sebeple Türkiye’de önde gelen bir güzellik firmasında eğitim aldım Bu firmada yönetici pozisyonunda çalışmaya başladım. Kendimi her geçen gün geliştirdim. Aylin Hanımla birlikte hep istediğimiz gibi konforlu, şık, ileri teknolojiyle donatılmış, sonuç odaklı hizmetlerin verilebileceği tüm misafirlerimizin hijyenik bir ortamda güler yüzlü ekibimizin bulunduğu  merkezimizin olmasını istedik. WOW Estetik ve Güzellik böyle ortaya çıktı" dedi.

Neler Yapılıyor?

WOW Estetik ve Güzellikte yararlı olmayan ancak sadece popüler olduğu için yapılan uygulamaların yer almadığını belirten Şengül Temiz, " Biz içimize sinmeyen hiç bir uygulamayı müşterilerimize sunmuyoruz. Öncelikli amacımız kişinin mevcut durumunu bozmadan, uygulamayı gerçekleştirmek. Sadece ticari amaçlı olarak kişinin cilt yapısına ya da herhangi bir sebepten dolayı uygulanması sakıncalı olan uygulamaları kişilere önermiyoruz. Başlıca uygulamalarımız arasında kalıcı epilasyon, cilt bakımı, sinerji (akıllı cilt bakımı el değmeden siyah noktaların temizlenmesi), göz altı ve çevresi, gözenek açıklığı problemleri, kırışıklık, anti-aging, kimyasal peeling ile cilt soyma işlemleri, akne, leke (hiper pigmentasyon), el ve ayak bakımları, kirpik liftingi, kalıcı makyaj, selülit giderme, bölgesel zayıflama yer almaktadır. Tüm bu uygulamalar alanında uzman personelimiz tarafından ileri teknoloji cihazlar ve etkili dermakozmetik ürünlerle yapılmaktadır.

3-4 Mart 2018 tarihinde kalıcı makyaj ve mikroblading uzmanı Jan Maral'ın İstanbul'dan İzmir'e geleceğini belirten Aylin Ceylan " Kalıcı makyaj sanattır, bizde alanında en iyilerle çalıştığımız için Brow Designer Jan Maral ile partner bir çalışma prensibi belirledik dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com