Ege Ambulans
Karşıyaka Göz’den Botoks Ve Dolgu Eğitimi27/10/2017

Karşıyaka Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ömer Seymenoğlu, , göz çevresi botoks ve gözaltı ışık dolgusu ile ilgili eğitim verdi.

Uygulamalı ve teorik olarak gerçekleştirdiği eğitim hakkında açıklama yapan Op. Dr. Seymenoğlu, “Hastanemizde gerçekleştirdiğimiz eğitim etkinliğimizde uygulamalı olarak göz çevresi botoks, dolgu uygulaması ve gözaltı ışık dolgusu hakkında bilgiler verdik. Belli yaştan sonra göz çevresinde görülen kırışıklıklar yıllar içinde daha da belirginleşiyor. Bunları ameliyatsız botoks kullanarak düzeltmenin mümkün olacağını gösterdik. Çünkü bu kırışıklıklar daha yaşlı, daha yorgun bir görüntü verir. Botoks, Clostridium Botulinum isimli bakteriden elde edilen bir proteindir. Botoksu cilde enjekte ederek sinir uçlarını geçici bir süre bloke ediyoruz. Kırışıklıklar tamamen düzeliyor. Uygulama ortalama 10 dakika sürüyor. Önce bir kremle uyuşturuyoruz, sonra ince uçlu bir iğneyle botoksu kırışıklık olan bölgeye enjekte ediyoruz. 10 gün içinde değişim gözle görünür şekilde hissediliyor” diye konuştu.

Göz Çevresi Önemli

Op. Dr. Seymenoğlu, yüz botoksunun ardından gözaltı ışık dolgusunu da uygulamalı olarak katılımcılara anlattı. Kişinin yüzünde ilk bakılan yerin göz çevresi ve dudaklar olduğunu söyleyen Op. Dr. Seymenoğlu, “Botoks ve dolguyla göz ve göz çevresini daha da güzelleştirmek mümkün” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com