Ege Ambulans
Kent Koleji Öğrencileri KİTVAK’a Yazdığı Kitaplarla Destek Verdi16/08/2017

Kent Koleji öğrencileri hayal dünyalarını sevgi, güven, cesaret, doğa, dostluk, hoşgörü ve yardımlaşma konularında kaleme aldılar. Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Suat Çağlayan önderliğinde öğrencilerin bir yıl içerisinde yazdığı öyküler ve hikâyeler kitap haline getirilerek yıl sonu kermesinde satışa sunuldu. Satıştan elde edilen gelir ise Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Hastanesi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK’a) bağışlandı.

Kent Koleji ilköğretim, ortaöğretim ve lise öğrencilerinin yıl içerisinde yazdığı hikaye, şiir ve öyküler kitap haline getiriliyor. Bu yıl ilköğretim öğrencilerinin eserlerinin bulunduğu kitaba “ Çıtı Pıtı Öyküler”, ortaöğrenim öğrencilerinin eserlerinin bulunduğu kitaba “Çiçek Açan Düşler”, ve Lise öğrencilerinin bulunduğu esere “ Mavi Deniz Sonsuz Düşler” isimleri verildi.

Kent Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Suat Çağlayan, “ Öğrencilerimizin yıllar sonra bir fotoğrafa bakmak yerine, o yıllarda neler düşündüğünü de hatırlatacak kendi kitapları olacak. Öğrencilerimiz sevgilerini, hayallerini  emeklerine katarak  bu kitapları oluşturdu. En önemlisi  basılan bu kitapları yılsonu kermesimizde satışa sunuyoruz. Elde edilen geliri ise KİTVAK’a bağışlıyoruz.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com