Ege Ambulans
Kordon Psikoloji Merkezi Açıldı06/04/2022

Uzm. Psk. Burcu Başoğlu Kundak ve Uzm. Psk. Nilay Aykutlu tarafından kurulan Kordon Psikoloji Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alsancak Fransız Kültür Merkezi karşısında bulunan Kordon Psikoloji Merkezi sade bir törenle açıldı. Açılışa genç psikologların aileleri, arkadaşları, meslektaşları ve davetliler katıldı.

Misafirleriyle yakından ilgilenen Uzm. Psk. Burcu Başoğlu Kundak ve Uzm. Psk. Nilay Aykutlu yeni işyerlerini büyük bir heyecanla açtıklarını belirterek bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayıp heyecanlarına ortak olan tüm davetlilere  teşekkür ettiler. Genç psikologlar desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen ailelerine ve eşlerine de bu yolda kendilerini hiç yalnız bırakmadıkları için minnetlerini sundular.   

Uzm. Psk. Burcu Başoğlu Kundak "Kordon Psikoloji Merkezi olarak, insan ile çalışıyor olmanın getirdiği yüksek sorumluluğun bilincinde, etik ilkelere bağlı, kültürel çeşitliliğe ve farklılıklara duyarlı olan, her bireyin ve ilişkinin biricikliğini ve kendine özgü ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak profesyonel yaklaşımla online ya da yüz yüze destek sunmaktayız” dedi.

Uzm. Psk. Nilay Aykutlu ise kurum olarak çalışma alanlarıyla ilgili bilgi vererek çocuk, ergen, yetişkin, çift, aile terapisi ve cinsel terapi hizmetleri sunduklarını belirtti. Bunun yanı sıra kurumsal danışmanlık hizmetleri verdiklerini belirterek, “Kordon Psikoloji'de danışanlarımıza yüz yüze terapi ve istek halinde online terapi hizmetleri de sunuyoruz. Zeka testleri, kişilik testleri, gelişim testleri ile dikkat ve algı testleri de tarafımızdan profesyonelce uygulanmaktadır” ifadelerinde bulundu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com