Ege Ambulans
Mizah Yeteneği Olan Gençler Üniversiteye Daha Çabuk Adapte Oluyor23/07/2018

Doktor Zeki Hozer tarafından projelendirilen; sanata, müziğe, hayata ve aşka dair keyifli sohbetlerin yapıldığı Söyleşi Günleri, İzmirliler’in ilgisini çekmeye devam ediyor. Medicalpark İzmir Hastanesi ve Mövenpick Hotel İzmir işbirliği ile her ay düzenlenen söyleşi günlerinin bu ayki konukları Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu ve Ot Dergisi yazarlarından Kutub Şimşek ve Vedat Özdemiroğlu oldu.

Söyleşi günlerinin açılış konuşmasını yapan Dr. Zeki Hozer İzmir’de bir Davos yaratmak istediklerini dile getirdi. Her ay sürpriz konukların sanatseverler buluştuğu etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Dr. Zeki Hozer, gösterilen ilgi için İzmirli sanatseverlere teşekkür etti.

Yazar Gülşah Elikbank moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu mizaha yeteneği olan gençlerin üniversiteye daha çabuk adepte olduklarını belirtirken Ot Dergisi Yazarı Yazar Vedat Özdemiroğlu ise 'eskisi gibi mizah üretilmiyor, bunun nedeni nedir?' sorusu üzerine mizahın kaybolmadığını, artık sosyal medya gibi mecralarda üretildiğini dile getirdi. Ot Dergisi yazarı Kutub Şimşek ise okuyuculardan gelen sorulara mizahi bir dille yanıt verdi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com