Ege Ambulans
Novar Poliklinik’i 6’ıncı Şubesi ile Bayraklı’da10/01/2019

17 yıl önce bir aile şirketi olarak Nuray ve Atilla Demir tarafından Karşıyaka’da kurulan Novar Poliklinik Damla Demir Yılmaz ve Dilan Demir kardeşlerinde gruba katılmasıyla büyümeye devam etti. Alsancak Novar, Balçova Novar 3, Atakent Novar 4 ve Mavibahçe Novar’ın ardından Bayraklı Novar 6 ile hizmet ağını genişlettiğini belirten Novar Poliklinik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Demir Yılmaz, “ Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak Türkiye’de ilk poliklinik ünvanı alan merkezlerden biriyiz. Novar grup Bünyesinde şu anda 6 aktif şube bulunuyor. Ayrıca hazırlık ve fizibilite  aşamasında olan 2 tıp merkezi 1 poliklinik daha var” dedi.

Sağlıklı Güzellik Anlamında Her şey

Hizmetler hakkında bilgiler veren Damla Demir Yılmaz, “ Bünyemizde lazer epilasyon başta olmak üzere , botox ,dolgu uygulamaları, cilt tedavileri , cilt gençleştirme ,dövme silme ,medikal cilt bakımları , kalıcı kaş, kontur ve tasarımları , zayıflama olmak üzere çok kapsamlı bir hizmet yelpazemiz var” dedi. Novar estetik  grubu olarak   dermatologlar ve  alanında  uzman hekimleri gerek İzmir’den gerekse İstanbul’dan gruba dahil  ettiklerini belirten Damla Demir Yılmaz, “ Yurtiçi ve yurtdışı tüm fuar ve eğitimler ile kendimizi sürekli güncelliyor ve geliştiriyoruz. Sağlık çalışanlarının  yoğun olduğu  grubumuzda  İzmir ve çevre illerden  bizi tercih eden hastalarımıza ileri teknoloji sistemlerimizle  hizmet vermek ile birlikte kullandığımız tıbbi sistemler her hastaya özel programlanmaktadır. Yeni çıkan ileri teknoloji sistemlerimizi grubumuza dahil ediyoruz. Ayrıca aldığımız yeni bir sistemi bir şubemize değil tüm şubelerimize aynı anda getiriyoruz. Bu sayede bizi tercih eden hastalarımız hangi şubemize giderse gitsin aynı kalitede hizmet alabilmektedirler. Her geçen gün büyümeye devam eden grubumuzda bünyemizde çalışan kadın personellerimiz ile de ciddi bir kadın istihdamı  sağlamak  bizim çok önem verdiğimiz diğer bir konudur.”

Bakanlık Onaylı Ürünler 

Ürün çeşitliliğinin sürekli arttığını belirten Damla Demir Yılmaz, “ Biz tüm şubelerimizde , Sağlık Bakanlığı’nın bize vermiş olduğu yetki ile onayları alınmış ürün ve sistemleri tercih ediyoruz . Kullanılan ürünler  hastalarımızın önünde açılıp polikliniklerdeki doktorlarımız tarafından  uygulaması yapılıp, kullanılan ürün kutu, ambalaj vs.  hastalarımıza teslim ediliyor. Yani ürün barkodları herkesin ayrı ve  kime ne kullanıldığı her şey kayıt altına alınmış oluyor.”

Kişiye Özel Epilasyon

Kişiye özel lazer epilasyon sistemi uyguladıklarını belirten Damla Demir Yılmaz, “ Lazer epilasyonda bizi diğer kuruluşlardan ayıran özelliklerin en başında herkesin tüy yapısına uygun bir lazer sisteminin polikliniklerimiz  bünyesinde olması gelmektedir. Yani sonuç alamama gibi bir riski ortadan kaldırıyoruz. Ayrıca toplu ücret  tercih etmememizin nedeni de kendimize güvenimizdir. Bazen marka olmamızın yanlış algı yaratıp fiyatlarımızın pahalı olduğunu düşündürebiliyor. Ancak  piyasaya,  yaptığımız işin kalitesine ve kullandığımız sistemlere göre uygun. Her şubemizde muayenelerimiz ücretsiz gerçekleşmektedir. Hatta  sosyal sorumluluk projesi kapsamında geçmişinde kemoterapi görmüş kişilere 2’,inci hayatlarında hediye anlamında ücretsiz kalıcı kaş konturu  yaparak onların yeni hayatlarına ilk adımlarını daha da moralli atmalarını sağlıyoruz.” Dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com