Ege Ambulans
Op. Dr. Kaan Bozkurt, Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Etti17/02/2021

Uzun yıllar İzmir’de hekimlik yapan ve bir süre önce Antalya’ya taşınan Op. Dr. Kaan Bozkurt (58), eşi diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'u (38) tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Çiftin cansız bedenlerini, kreşten gelen kızları ile anneanne buldu.

Olay Antalya’da meydana geldi. İddiaya göre Dr. Kaan Bozkurt ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt, henüz belirlenemeyen bir nedenle yeniden tartıştı. Eşini tabancayla vuran Kaan Bozkurt, aynı silahla kendi yaşamına da son verdi.

Olay, çiftin akşam saatlerinde kızlarının kreşten eve girememesiyle ortaya çıktı. Kapıyı çalan küçük kız açılmayınca karşı dairedeki akrabasının yanına gitti. Gamze Kaçar Bozkurt'un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde çiftin kanlar içerisinde yerde yattıklarını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Dr. Kaan Bozkurt ve Gamze Kaçar Bozkurt'un cansız bedenleri, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çiftin yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Küçük kız ise yakınları tarafından götürüldü

Kaynak: www.hurriyet.com.tr

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com