Ege Ambulans
Op. Dr. Taner Akgüner Yeni Muayenehanesinde04/06/2021

Uzun yıllar İzmir’de kamu ve özel sektörde Genel  Cerrahi Uzmanı olarak hizmet veren Op. Dr. Taner Akgüner yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başladı.

Bayraklı Lider Centrio İş Merkezi’ndeki yeni muayenehanesinde hasta kabulüne başlayan Op. Dr. Taner Akgüner başta obezite ve diyabet cerrahisi olmak üzere safra kesesi ameliyatları, tiroid cerrahisi gibi genel cerrahi alanına giren tüm hastalıkların tanı ve tedavisinde hastalarına kaliteli sağlık hizmeti vermeye başladı.

Op. Dr. Taner Akgüner, “ Hastalarımıza daha fazla zaman ayırmak, onları daha iyi dinlemek ve tedavilerini gerçekleştirmek için muayenehane açmaya karar verdim. Kliniğimizde görevli diyetisyen arkadaşım özellikle obezite ve diyabet cerrahisinden sonra hastalarımızın beslenme programlarını düzenlemede onlara yardımcı olacak. Bunun dışında genel cerrahi alanına giren tüm hastalıkların tanı ve tedavisinde sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz.  Her sağlık kuruluşunda olduğu gibi kliniğimizde koronavirüse karşı tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Bu anlamda hastalarımız gönül rahatlığıyla gelip muayene olabilir ve tedavilerini gerçekleştirebilir” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com