Ege Ambulans
Özel Çınarlı Hastanesi’nde 2 coşku bir arada20/01/2020

Özel Çınarlı Hastanesi motivasyon gecesini ve yeni yılı bir arada yaşadı. Aynı anda iki kutlamayı birden yapan hastane çalışanları bütün bir yılın yorgunluğunu attı.

Hastane yöneticileri, doktorları, yardımcı sağlık personeli ve diğer çalışanların katılımıyla Balçova’da bir restauranta düzenlenen gece de konuşan Özel Çınarlı Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Seçkin Önoğlu, “1992 yılında kurulan hastanemiz 28 yıldır deneyimli personeli ile kaliteli sağlık hizmeti vermeye devam ediyoruz. 28 yılda çok güzel işler yaptık. Binlerce bebeğin dünyaya gelmesini sağladık. İlk açıldığımız yıllarda hastanemizde dünyaya gelen bebeklerin bugün birer yetişkin birey olarak topluma faydalı olduğunu gördüğümüz için çok mutluyuz. Hastanemizde kapıda karşılayan danışma personelinden, temizlik görevlisine, ameliyathane personelinden doktorlarımıza kadar herkesin işini severek yaptığını görüyorum. Bu anlamda sizlere bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Hasta Odaklı Yaklaşım

Op. Dr. Önoğlu, “ Hastalarımızın güvenine layık olmaya çalışan, hasta odaklı, kaliteli hizmet veren, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı bir sağlık kuruluşuyuz. ” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com