Ege Ambulans
Pandemi Döneminde Alınan Kilolarınızı Vermenin Tam Zamanı29/06/2020

İzmir’de 5 katlı binasında, 800 metrekare kapalı alana sahip Türkiye’nin kapsamlı zayıflama merkezi olan Estepark Sağlıklı Yaşam ve Zayıflama Merkezi kurucusu Dr. Tanju Adalı , Çin’de başlayıp tüm dünyaya yayılan ve pandemi ilan edilen Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde  ,evde kalınan dönemde alınan kiloların kişiye özel olarak düzenlenen programlarla zayıflayarak verilebileceğini söyledi.

Tüm Önlemler Alındı

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun açıkladığı tüm önlemleri aldıklarını belirten Dr. Tanju Adalı, “ Herşeyden önce merkezimize üyelerimiz ve çalışanlarımızın sağlığı açısından randevu ile kabul ediyoruz . Üyelerimizden merkezimizde beklemenin ve kalabalığın önüne geçmek için randevu saatlerine uymalarını, gecikme olmaması adına rica ediyoruz. Girişte maske ve galoş ile girilmesini sağlıyoruz. Sosyal mesafe kurallarına dikkat ediyoruz. Her misafirin ardından kullanılan sistemler, cihazlar ve oda dezenfekte ediliyor.  Bir sonraki misafirimiz oda havalandırıldıktan ve dezenfekte işlemi bittikten sonra içeri alınıyor” dedi.

Bölgesel Zayıflama ve Selülit Uygulamaları

Bölgesel incelmenin amiral gemisi sayılan Ultrashape V3 sisteminin Avrupa’da ameliyatsız liposuction olarak tanımlandığını belirten  Adalı, “ Merkezimizde kullandığımız Ultrashape V3 sistemi FDA tarafından onaylı bir sistemdir.  Ayrıca yaz ayları öncesi kadınların korkulu rüyası olan selülitlerin tedavisi için de son 10 yıldır başarısı kanıtlanan VelaShape 3 ile selülitlerden kurtulabilirsiniz. Body Evolution akımını merkezimizde halkımızın hizmetine sunduk. Vacu Evolution adı verilen bu sistemde 30 dakikalık bir yürüyüş, sıradan bir koşu bandındakinden tam beş kat daha fazla etkilidir.” dedi.

İki Sistem Bir Arada

Son trendlerinden biri olan LPG Alliance’ın , Avrupa ile aynı sezonda EstePark’ta İzmirlilerin hizmetinize girdiğini belirten. Dr. Tanju Adalı , “ LPG Alliance ile aynı anda yağ yakımı, selülit tedavisi ve cilt sıkılaştırma yapılabilmektedir. Yeni hücre yapılanmasını harekete geçiren doğal, müdahalesiz, zorlayıcı olmayan, mekanik cilt uyarım tekniğidir. LPG Alliance  sadece bir tedavi ile incelme hücrelerini (depo yağ hücrelerini ) uyarır, fiziksel egzersiz ve beslenmeye dirençli olan kişilerde bile yağın doğal yolla yakılmasını yeniden harekete geçirir.” dedi.

VelaShape III ile Bölgesel Zayıflama

Kadınların vücut imajlarıyla ilgili hoşnutsuz olmalarına neden olan, özellikle selülitli bölgelerin tedavisi için, cerrahi olmayan ,ileri teknoloji VelaShape III , kullanımı kolay, eve kapanmayı gerektirmeyen, konforlu, derinlemesine etkili, gelişmiş klinik protokolleri ile tutarlı sonuçlar veren, tekrarlanabilir vücut şekillendirme tedavisi sunar. 10 yılı aşan klinik tecrübesi, piyasadaki diğer estetik sistemlerden daha fazla yayınlanmış makaleye sahip olmasıyla, VelaShape 3 içerisinde Bi-Polar RF (Radyo Frekans) + IR (Infrared) + Mekanik masaj ve vakum bir arada olup bugün dünyada tanınmış invaziv olmayan, vücut şekillendirme sistemidir.  VelaShape tedavisinin etkinliği ve güvenliği çok merkezli klinik çalışmalarla ve dünya çapında gerçekleştirilen 5 milyondan fazla hasta üzerinde yapılmış bağımsız tedaviler ile gösterilmiştir. VelaShape III ile karın bölgesinde 2 cm’den fazla incelme ve uyluklarda 1.5 cm’den fazla incelme sağlamıştır. VelaShape ile tedavi edilen doğum sonrası dönemdeki hastaların tedavi edilen bölgelerinde yüzde 97 hasta memnuniyeti sağlanmıştır.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com