Ege Ambulans
Saç Ekiminde 14 Yıllık Tecrübe27/09/2021

Dr. Hair Este Clinic, 14 yıllık tecrübesi ve 9 binin üzerindeki operasyon deneyimi ile saç ve estetik konusunda dünyadaki son gelişmeleri takip ederek danışanlarına hizmet vermeye devam ediyor. Alanında uzman doktorları ve tecrübeli ekibi ile en başarılı teknikleri ileri teknoloji ekipmanlarla bir araya getiren merkez operasyonlarında da başarılı ve yüz güldüren sonuçlara ulaşıyor.

Saç ekimi konusunda yanlış algıları ve korkuları güçlü kadrosu ve uzman ekibi ile ortadan kaldıran Dr. Hair Este Clinic, kişiye özel yaklaşımları ve kalıcı çözümleriyle saç kaybına yönelik gerçekçi tedavi planları sunuyor.

Dr. Hair Este Clinic’te tüm süreçler doktor kontrolünde ilerliyor. Sadece standartlarını güncel tutmakla kalmayıp aynı zamanda hastalarının tüm isteklerine de içtenlikle ve gerçekçi yaklaşıyor. Hastane ortamındaki özel ve steril operasyon odalarında gerçekleştirilen işlemlerde uzman doktorlar ile hareket ederek danışanın güvende ve desteklenmiş hissetmesini sağlıyor.

Ayrıca butik çalışma prensibi ile bir işlem günü sadece bir hastaya ayrılıyor. İşlemin sakin, kendi hızında ve etkili sonuçlanacak şekilde güvenle ilerlemesine özellikle dikkat ediliyor.  Ayrıca operasyon sonrasında da hastalarla iletişimde kalınıp tüm iyileşme sürecinin de sıkı takipçisi oluyorlar. Saç ekimi sonrası deneyimleyeceğiniz 12 aylık tüm süreci birlikte yaşıyor ve tüm tedavilerin sonucu için ayrı bir mutluluk yaşıyorlar.

Dr. Hair Este Clinic’te ücretsiz saç analizi ve ön muayene sonucunda uzman kadrosu ve doktoru ile birlikte danışanların isteklerini göz önünde bulundurarak kişiye özel tedavi planı sunulmaktadır.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com