Ege Ambulans
Sinemada bilim kurgunun yükselişi konuşuldu22/10/2019

 Medical Park İzmir Hastanesi ve Mövenpick Hotel İzmir sponsorluğunda her ay sanat ve iş dünyasından önemli isimlerin İzmirliler ile buluştuğu Dr. Zeki Hozer tarafından projelendirilen Kent Söyleşilerinin bu ay ki konukları dizi ve sinema oyuncuları Ekin Koç, Janset ve genç yönetmen Hatice Aşkın oldu.

Hatice Aşkın’ın yönetmenliğini yaptığı Ekin Koç ve Janset’in oynadığı APP filminin de gösteriminin yapıldığı söyleşide, 'Sinemada bilim kurgunun yükselişi’ masaya yatırıldı.  

"Dünya Prömiyeri'ni Sarajevo Film Festivali'nde Türkiye Prömiyerini ise Türkiye'nin en köklü festivallerinden 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde yapan APP filmi, İzmir seyircisinin yoğun ilgisiyle karşılandı. 

Söyleşiye katılanların sorularını yanıtlayan Ekin Koç, Janset ve Hatice Aşkın, sorular üzerine sinema ve dizi sektörü hakkında değerlendirmelerde de bulundu. 

3 saatlik dizileri seyretmeyin

Türkiye’deki dizi sektörünün son hali üzerine Janset,  “Çok değil 10 yıl öncesine kadar haberlerden önce 25 dakikalık bir dizi,  sonrasında da  iki farklı dizi  arasında bir de eğlence programı olurdu. Günümüzde ise diziler haberlerden sonra bir başlıyor ve yaklaşık 2 buçuk saat sürüyor. İnsanlar saatlerce aynı uzun bakışmaları seyrediyor. Üstelik bu uzunluktan şikayet de ediliyor. Seyirci olarak şikayetinizi kanal veya yapımcılara iletebilirsiniz. Seyretmeyerek tepkinizi de koyabilirsiniz. Beni görünce bana şikayet etmeniz bir şey değiştirmiyor. Konunun muhattabı ben değilim çünkü.” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com