Ege Ambulans
Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu 24 Yaşında20/01/2020

1996 yılından beri İzmir’in çeşitli bölgelerinde aralıksız hizmet veren Talatpaşa Laboratuvarlar Grubu 24’üncü kuruluş yıldönümünü kutladı. Mövenpick Otel’de düzenlenen kuruluş yıldönümü yemeğine Talatpaşa Tıp Laboratuvarı çalışanları yanı sıra İzmir tıp camiasının önde gelen hekimleri de katıldı. Gecede davetliler eski TRT Sanatçısı Gökhan Sezen’in seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenirken, kantonun yaşayan efsanesi Nurhan Damcıoğlu’nun dansı ve şarkıları ise davetliler tarafından büyük ilgi ile gördü.

4’üncü Şube Müjdesi

Kutlama esnasında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Serdar Seven, 2016 yılı itibari ile ikinci şubelerini Alsancak Atatürk Kapalı Spor Salonu karşısında açtıklarını belirtti. Uzm. Dr. Seven, Mavişehir Park Yaşam ofislerinde üçüncü şubelerini açtıklarını da hatırlatarak kısa bir süre sonra 4’üncü şubenin İzmir’in yeni cazibe merkezi Bayraklı’da hizmet vermeye başlayacağını dile getirdi. Hedeflerinin hasta odaklı çalışan, hızlı ve doğru sonuç vermeyi ilke edinmiş laboratuvarlar zinciri oluşturmak olduğunu belirten Uzm. Dr. Seven, “ Bu yolda bizlere güvenen, bizi tercih eden ve destekleyen tüm hekimlerimize ve hastalarımıza teşekkür ediyoruz. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz gecemizi, her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.  

İyi Bir Ekip Kurduk

Özel Talatpaşa Laboratuvarı Tıbbi Koordinatörü Uzm. Dr. Özlem Günay ise amaçlarının doğru, hızlı ve güvenilir sonuçları veren, bölgede aranan, referans laboratuvar olmak olduğunu belirtti. Uzm. Dr. Günay hasta memnuniyetini üst düzeyde tutmak için hiç durmadan çalıştıklarını ifade ederek, “ bunun için işini seven, tecrübeli ve bilgi sahibi bir ekip kurduk. Her gün daha iyi nasıl olabiliriz diye bütün gelişmeleri takip ediyor ve ekip olarak bunun üzerinde çalışıyoruz. 250’den fazla muayenehane ve sağlık kuruluşuna hizmet veriyoruz. Bize güvendiğiniz ve bizi kırmayıp buraya kadar geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Talatpaşa Tıp Laboratuvarı ortakları Uzm. Dr. Serdar Seven ve Uzm. Dr. Özlem Günay son olarak bu hızlı gelişim ve büyüme sürecinde kendileri ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunan Talatpaşa Tıp Laboratuvarı çalışanlarına teşekkür ettiler.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com