Ege Ambulans
Tesadüfen Gittiği Doktor Hayatını Kurtardı04/01/2022

Ödemişte yaşayan Ramazan Kahraman 2017 yılında geçirdiği kalp krizinin ardından gittiği sağlık merkezlerinde 2005 yılında takılan stentin yüzde 95 tıkandığı tespit edildi. Gittiği bir çok sağlık merkezinde operasyon yapılmasının çok tehlikeli olmasının söylenmesi üzerine tesadüfen gittiği Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ufuk Eryılmaz ve ekibi tarafından yapılan operasyon ile yeniden sağlığına kavuştu.

Ödemişte yaşayan 56 yaşındaki emekli memur Ramazan Kahraman 2017 yılında kalp krizi geçirerek İzmir’de özel bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan anjiyoda 2005 yılında takılan stentin yüzde 95 tıkanmış olduğu ve kalbe çok yakın olduğundan masada kalma ihtimali olduğu belirlendi. Buradan taburcu edilerek ayrılan Ramazan Kahraman birçok farklı hastaneye başvurdu. Daha sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvuran Ramazan Kahraman burada Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ufuk Eryılmaz’a başvuruyor. Tedavi sürecini anlatan Ramazan Kahraman şunları söyledi. “ ADÜ’de Dr. Ufuk Eryılmaz’a elimdeki sonuçları gösterdim. Kendisi de yapılacak işlemin çok zor olduğunu ve masada kalma ihtimalimin olduğunu söyledi. Ancak daha önce böyle bir hastayı tedavi ettiğini duyunca hasta ile görüştüm ve kendisine güvendim.  Başarılı geçen anjiyo işlemi ile damarım açıldı. İlerleyen zamanda kalp pilim takıldı. O da başarılı geçen bir operasyonla yapıldı. Son olarak geçtiğimiz Kasım ayında koronavirüse yakalandım. Hocamla sürekli irtibat halindeydik. İyileştikten sonra beni tekrar kontrole çağırdı. Yine riskli bir anjiyo geçirdim. Ancak sağlıklı bir şekilde taburcu oldum. Hiç tanımadan, geldiğim doktor benim hayatımı kurtardı. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Operasyon hakkında bilgiler veren Dr. Ufuk Eryılmaz “ Hasta bana ilk defa geldi. Geldiğinde tıbbi öyküsünü dinledim. Evet gerçekten zor bir ameliyattı. Ancak daha önce yine bu durumda olan bir hastamızı ameliyat etmiş ve sağlığına kavuşturmuştuk. Kendisi ile Ramazan Bey’i görüştürdüm. Biraz düşündükten sonra kabul etti. Bir dizi işlemler yapıldı. Daha sonra kalp pili takıldı. Koronavirüsten sonra bir anjiyo daha oldu. Ancak şimdi sağlıklı bir şekilde yaşamına devam ediyor” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com