Ege Ambulans
Tınaztepe Sağlık Grubu, Yıllar İçinde Milyonlara Ulaştı30/09/2019

Tınaztepe Galen Hastanesi’nin açılışıyla hizmet ağını genişleten Tınaztepe Sağlık Grubu’nun baktığı hasta sayısı ve uyguladığı tedaviler milyonlarla ölçülen sayılara ulaştı.

Bayraklı’da dördüncü sağlık kurumu olan Tınaztepe Galen Hastanesi’ni açan Tınaztepe Sağlık Grubu, sağlık alanında çok önemli deneyime sahip. Tınaztepe Sağlık Grubu, kuruluşundan bu yana 1 milyon 300 bin kişiye sağlık hizmeti sağladı. Toplam 6 buçuk milyon ayakta teşhis ve tedavi uygulandı.

Tınaztepe Sağlık Grubu’nun ilk kurumu Buca Tıp Merkezi, 2001 yılında faaliyete geçti.  Buca Tıp Merkezi’nde bugüne kadar 739 bin 453 kişiye sağlık hizmeti verildi. Toplam 4 milyon 233 bin 42 ayakta teşhis ve tedavi uygulanan kurumda 168 bin 68 kişi cerrahi sağlık hizmeti aldı.

Grubun ikinci sağlık kurumu Tınaztepe Hastanesi ise 2010 yılında kuruldu. Kuruluşundan bu yana 575 bin 899 kişiye sağlık hizmeti veren hastane 136 bin 483 hastaya yataklı servis verdi. Bu kişilerin 74 bin 696’sına cerrahi müdahale yapıldı. Tınaztepe Hastanesi’nin toplam teşhis ve tedavi sayısı 2 milyon 383 bin 303. Dünyaya gelen bebek sayısı ise 8 bin 200.

Grubun 2017’de hastane olarak hizmet vermeye başlayan üçüncü kurumu Tınaztepe Torbalı Hastanesi’nde ise bugüne kadar 195 bin 324 kişiye sağlık hizmeti verildi ve 4026 kişi yatarak sağlık hizmeti aldı.

Hastalıkta, sağlıkta, her yaşta

Tınaztepe Galen Hastanesi’nin, 15 bin metrekare alanda,  9 katlı binası, 20 uzmanlık dalıyla hizmet vereceğini söyleyen Dr. Mehmet Bektur, “ Hastalıkta, sağlıkta, her yaşta” sloganıyla çıktığımız yolda bilimsel uzmanlık yanında akla ve kalbe hitap eden insani değerleri de öncü olarak benimsemiş,  Tınaztepe Sağlık Grubu olarak, 5 yıldızlı hastane konseptiyle oluşturduğumuz Tınaztepe Galen Hastanesi’yle, İzmir’e büyük katma değer sağladığına inandığımız sağlık turizmi alanında faydalı çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Bir bakışta Tınaztepe Galen Hastanesi

Dr. Bektur, “ SGK, bankalar ve özel sigortalarla anlaşmalı olarak hasta kabulüne başlayacak olan Tınaztepe Galen Hastanesi’nde, gelişmiş teknolojiyle oluşturduğumuz 6 Ameliyathane salonu, 3 Doğumhane, 18 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi, erişkin ve yeni doğan yoğun bakım üniteleri, radyolojik görüntüleme merkezi, endoskopi ünitesi, merkezi sterilizasyon ünitesi, kapsamlı hizmet laboratuvarı, göz tanı ünitesi, kan transfüzyon, kardiyoloji tanı ünitesi, nöroloji tanı ünitesi ve işitme tanı ünitesi merkezi bulunuyor” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com