Ege Ambulans
UGTF İkinci bölge toplantısını Balıkesir'de gerçekleştirdi29/09/2020

Uluslarası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Tubcel ve yönetim kurulu üyeleri Harun Aygün, Yunus Karakaya, Yılmaz Yurtsever, Hasan Çölmekçi, Bülent Korkmaz, Serhan Seyhan, Sedat Yazıcıoğlu, Tahsin Güzel, Servet Öz  federasyon genel başkan yardımcısı Osman Yurdusev ev sahipliğinde Balıkesir kent konseyi toplantı salonunda geniş istişare toplantısı düzenledi.

Balıkesir Büyükşehir  Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın katılıp birer konuşma yaptığı toplantı belediye başkanlarının ayrılmasıyla toplantıya devam edildi. Toplantı sonunda bir açıklama yapan Genel Sekreter Sedat Yazıcıoğlu gayet başarılı bir o kadarda  verimli bir toplantı olduğu toplantıda alınan kararları ivedilikle hayata geçireceklerini belirtti. Bu bölge toplantılarını çok sık ve istikrarlı hale getirmeye çalıştıklarını belirten Yazıcıoğlu “ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz ve Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a da verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

UGTF Yönetim Kurulu Balıkesir'in başarılı Emniyet Müdürü Hasan Onar'ı  ziyaret etti.

Emniyet müdürü Onar kısa bir Balıkesir tanıtımı yaptıktan sonra şehrin asayişi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Samimi sohbet havasında geçen nezaket ziyareti hatıra fotoğrafı çekiminden sonra sona erdi.

Toplantı ve ziyaretlerin ardından  Sındırgı’ya hareket eden UGTF yönetimi geceyi de Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın misafiri olarak Sındırga’nın muhteşem doğası içinde geçirdi ve termal suların tadını çıkardılar.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan UGTF Genel Başkanı Ahmet Tubcel, “ kısa zamanda kurulumunu ve yönetim yapısını tamamlayan UGTF yönetimi olarak belediyelerimizi ve meslektaşlarımızı ziyaret ederek kendimizi tanıtmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda bu hafta Balıkesir şehrimizi ziyaret ettik. İlk olarak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Emniyet müdürünü ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Ardından Sındırgı’ya geçtik. Belediye Başkanımızı ziyaret ettik ve geceyi burada geçirdik. Belediyemiz bu küçük kasabayı muhteşem bir yaşam alanına çevirmiş.

 Bu şehrin küçücük bütçeyle nasıl büyük projeler ve hizmetler yapılır sayın başkan bunun en büyük örneğini Sındırgı da sergiliyor.  Özellikle 1920’lerden kalma bir yapıyı evsizlerin barınağı ve yüzde 70’i tamamen harabe olan binayı orjinal halinde restore ederek turizme kazandırması takdire şayan bir projedir. Kendileri başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşları ni canı gönülden kutluyor,  UGTF olarak bölge toplantılarımız ve  ziyaretlerimiz  devam edecektir” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com