Ege Ambulans
UGTF İzmir Valisini Ziyaret etti09/01/2021

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Tübcel ve Başkan Yardımcıları, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Uluslararası Gazeteciler ve Televizyoncular Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Tübcel ve Başkan Yardımcıları Harun Aygün, Tahsin Güzel ve Hasan Çölmekçi İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’i makamında ziyaret etti.

Koronavirüs önlemleri kapsamında ziyareti geciktirdiklerini belirten UGTF Genel Başkanı Ahmet Tübcel, “ UGTF olarak İzmir’de ve ülkemizde görev yapan gazeteci ve televizyoncu meslektaşlarımızı bir çatı altında toplamak amacıyla bir federasyon kurduk. Bu anlamda meslektaşlarımızı ve ülkemizi de uluslararası alanda temsil etmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. UGTF olarak her zaman birinci önceliğimiz ülkemizin ve İzmir’in adını uluslararası alanda duyurmaktır” dedi. 

Virüsü Birlikte Yeneceğiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yavuz Selim Köşger, “ Böyle bir federasyonun genel merkezinin İzmir’de olmasından dolayı mutluyum. Şu anda ilimizin birinci önceliği koronavirüs ve deprem. Koronavirüs önlemleri kapsamında ilimizde emniyet güçlerimiz ve yetkili diğer merciler tarafından sıkı denetimler yapılmaktadır. Bu anlamda İl Sağlık Müdürlüğü, ilimizdeki kamu ve özel sektörün hastane yöneticileri ve başhekimleri ile sürekli irtibat halindeyiz. Bu anlamda kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Biz güçlü bir milletiz. Bu virüsü de birlikte yeneceğiz. Diğer önemli bir konu da deprem gerçeği. Kısa bir süre önce yaşadığımız depremde İzmir çok büyük kayıplar verdi. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı olarak ya da yara almadan kurtulan vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Depremle ilgili çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve belediyelerimizle yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Hasar tespit çalışmalarıyla aldığımız kararlar uygulanmaya devam ediyor.” Dedi.

Turizmi Canlandıracağız

Diğer bir önemli konunun da turizm çalışmaları olduğunu belirten Vali Yavuz Selim Köşger, “ İzmir sadece Ege’nin değil Türkiye’nin incisi. Bu anlamda Foça, Gümüldür gibi eski canlılığını kaybetmiş önemli merkezleri yeniden turizme kazandırmak ve canlandırmak gündemimizin ana konularından. Bu anlamda bu merkezleri tespit edip gerekli çalışmaları yapacağız. Bu bölgeleri turizm açısından yeniden canlandırmamız gerekiyor. Yeni sosyal yaşam alanları kazandırılmalı. İzmir’in en önemli konularından biri de trafik sorunu. Bu sorunda bizim gündemimizde. Tüm İzmir hep birlikte el ele vererek İzmir’i daha da geliştirmeye devam edeceğiz” dedi. 

UGTF Genel Başkanı Ahmet Tübcel,” UGTF olarak üzerimize düşen her görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com