Ege Ambulans
Uzm. Dr. Sevil Tunabayoğlu Yeni Kliniğinde28/03/2024

Nöroloji Uzmanı Dr. Sevil Tunabayoğlu kendi kliniğinde hasta kabulüne başladı.

26 yıllık hekimlik deneyimlerini şimdi de kendi kliniğinde hastalarına aktaracak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Dr. Sevil Tunabayoğlu “ Geniş, ferah ve konforlu bir alanda hastalarımıza daha uzun zaman ayırarak, daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için klinik açmaya karar verdim ” diye konuştu.

Hangi Hizmetler Veriliyor?

Bayraklı Lider Centrio İş Merkezi’ndeki kliniğinde verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler veren Dr. Sevil Tunabayoğlu, “ Baş ağrısı, migren, parkinson ve diğer hareket bozuklukları, huzursuz bacak sendromu, alzheimer ve diğer demans hastalıkları, epilepsi, vertigo ve yürüme bozuklukları başta olmak üzere tüm nörolojik hastalıkların tanı ve tedavisi yapılabilmektedir. Kliniğimizde yapılan EEG  ve EMG hizmetleri sayesinde epilepsi ve nöropati tanıları kısa sürede konulabilmektedir.” dedi.

Fonksiyonel ve Bütüncül Tıp Uygulamaları

“Özellikle günümüzde tüm kronik hastalıkların temelinde yanlış beslenme tarzının olduğu artık bilinmektedir” diyen Dr. Sevil Tunabayoğlu, “ Hastalarımıza fonksiyonel tıp uygulamalarından da yararlanarak tedavide bütüncül bir yaklaşım sunuyoruz. Fonksiyonel tıp uygulayıcısı bir hekim olarak hastalarımıza sağlıklı beslenmeyle beraber, kişiye özel eksik vitamin ve mineralleri tedaviye ekleyerek modern tıp uygulamalarını birlikte yapmaktayız. Ayrıca YNSA(Yeni Nesil Skalp Akupunkturu) ile tüm ağrıları, migren, nöropatik ağrı, tinnitus, parkinson, esansiyel tremor gibi nörolojik hastalıkları da tedavi edebilmekteyiz. YNSA, Japon bilim insanı Yamamoto tarafından geliştirilmiş yeni nesil ve etkili bir akupunktur yöntemidir. İbni Sina Mizaç Tıbbı, fitoterapi, YNSA, biyorezonans ile de hastalarımıza bütüncül yaklaşmaktayız. Bu bütünsel yaklaşım sayesinde hastalarımızın ilaç dozlarını düşürerek, bazen de ilaçsız tedavi ile yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmelerine yardımcı olabilmekteyiz” şeklinde konuştu

Uzm Dr Sevil Tunabayoğlu Kimdir?

1998 yılında  Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Dr. Sevil Tunabayoğlu, Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği'nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Ankara Gölbaşı Şehit Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi'nde 5 yıl hizmet verdikten sonra İzmir Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde görev yapan Dr. Sevil Tunabayoğlu 2022-2023 yılları arasında İzmir’de özel bir hastanede nöroloji uzmanı olarak hizmet verdi. Birçok kongre, eğitim ve seminere katılan Dr. Sevil Tunabayoğlu’nun Fonksiyonel Tıp, Fitoterapi, Aromaterapi, YNSA, Kulak Akupunkturu, İbni Sina Mizaç Tıbbı  sertifikaları bulunmaktadır.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com