Ege Ambulans
Yamanlar Lions’tan Sağlık Çalışanlarına İkram01/04/2020

Lionslar “ Sağlık Çalışanlar İçin Bir Bardak Çay Bir Boyoz Bizden”

Sağlık Bakanlığı’nın “Evde Kal” çağrısına uyan Yamanlar Lions Kulübü 7 gün 24 saat hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarını unutmadı.

Yamanlar Lions Kulübü tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına simit, boyoz, çay ve kuru pasta ikram ederek destek oldu.

Yamanlar Lions Kulübü Eski Başkanı Av. Turan Aras “ ülkemizi etkisi altına alan coronavirüs salgınına karşı bizler Sağlık Bakanlığı’nın “ Evde Kal” çağrısına uyarak evimizdeyiz. Ancak bizim için, sevdiklerimiz için ve hiç tanımadıkları insanlar için evinde kalmayan, en riskli grup olan sağlık çalışanları7 gün 24 saat görev başındalar. Öncelikle onlara bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yamanlar Lions olarak sağlık çalışanlarımız için bizde harekete geçtik ve bir takım ikramlar hazırladık. Alsancak Dostlar Fırını ve  Sevinç Pastanesi de bize destek oldu. Sağlık çalışanları için çay, simit, boyoz ve kuru pasta çeşitlerinden oluşan paketler hazırladık. Bunları bugün Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına teslim ederek bir nebze de olsa yaptıkları için teşekkür etmek istedik. Umarım ki coronavirüs salgını bir an önce başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyayı terk eder ve o eski güzel ve renkli günlerimize bir an önce kavuşuruz” dedi.

 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com