Ege Ambulans
Yardımsever İşadamı Mithat Öztüre'den Bir Destekte Hastanenin Göz Polikliniklerine29/03/2018

Sağlık Bakanlığı İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Bergama Dr.Faruk İlker Devlet Hastanesi Göz Poliklinikleri Yardımsever İşadamı N.Mithat Öztüre tarafından son teknoloji cihazlarla yenilendi.

Hastanenin  göz polikliniklerine, hastaların yerinden kalkmadan muayenesinin sağlandığı son teknoloji göz ünitleri başta olmak üzere,bebeklerin doğumundan itibaren göz muayenelerinin gözü uyuşturmadan, damla damlatılmadan yapılabildiği, çok erken teşhislere imkan tanıyan çocuk otorefraktometresi gibi cihazlar alındı. Bu cihazlarla birlikte gözlük verilmesi gerekli durumlarda camı takıp çıkarılarak yapılan muayeneyi sona erdiren  bilgisayar bağlantılı foropter cihazları, hastaların gözlerindeki kırma kusurunu otomatik olarak ölçen otoref cihazı, gözün ön ve arka kısmının net olarak doğru bir şekilde incelenmesini teşhis konulmasını hastalıkların takibinin yapılmasını sağlayan son teknoloji biyomikroskopi cihazları  alındı. Bu cihazların tümünü alarak hastaneye bağışlayan yardımsever işadamı N.Mithat Öztüre yaptığı açıklamada "Doğduğum büyüdüğüm kazandığım Bergama'ya sağlık alanında böyle  katkıları sağlamaktan dolayı  çok mutluyum. Allah  bu yardımları yapmamıza vesile olanlardan ve emeği geçenlerden razı olsun"dedi.

Bergama Dr.Faruk İlker Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Osman Himmetoğlu ise  "Öncelikle Yardımsever İşadamı Sayın N.Mithat Öztüre'ye hastanemiz göz polikliniklerine yapmış olduğu çok önemli katkılardan dolayı teşekkür ederim. Sayın Öztüre hastanemize bu güne kadar bir çok cihaz ve yeni ek binalar kazandırdı.Yapımına  başlanan yeni hemodiyaliz ve fizik tedavi ek binası ile birlikte maddi olarak çok önemli miktarlarda bağışları devam ediyor.Hastanemiz bu bağışlarla daha da büyüyor ve teknolojinin sağlık alanındaki son gelişmiş cihazlarına kavuşuyor. Devletimizin, Sağlık Bakanlığımızın hastanemize sürekli sağladığı her türlü desteğin yanında yardımseverlerimizin katkıları ile hastalarımız daha iyi sağlık hizmeti alabiliyor, çalışanlarımızın çalışma koşulları daha kaliteli hale geliyor. Göz polikliniklerimize  ise yine Sayın N.Mithat Öztüre tarafından bağışlanan bu cihazlarlarla; yeni doğan bebeklerimizden en yaşlılarımıza kadar göz muayenesi,teşhis ve tedavilerinin son teknolojik cihazlarla yapılacak olmasından dolayı çok mutluyum emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com