Ege Ambulans
Yaşatmak İçin Yaşamalıyız18/10/2020

İzmir Özel Can Hastanesi çalışanları, Covid-19 ile mücadele sürecinde hayatını kaybeden sağlık çalışanları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunarak “Yaşatmak için yaşamalıyız” dedi.

 

İzmir’deki sağlık çalışanları, Covid-19 nedeniyle mesleklerini icra ederken hastalığa yakalanan ve hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını unutmadı. İzmir Özel Can Hastanesi çalışanları salgınla mücadele süresince hayatını kaybeden sağlık personelleri için anma töreni düzenledi. Yoğun katılım sağlanan törende vefat eden sağlık çalışanları için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

İzmir Özel Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muzaffer Keskiner salgına karşı en ön safhada mücadele veren sağlık çalışanlarına çok şey borçlu olduklarını belirterek, "Koronavirüs salgını tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de derinden etkilemiş, büyük üzüntülere sebep olmuştur. Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesi, ilk vakanın tespit edildiği 11 Mart’tan bu yana devam etmektedir.  Kuşkusuz bu mücadelenin en ön safında yer alan sağlık çalışanları büyük fedakarlıklar yapmaktadır. Yürüttüğümüz bu büyük savaşta onların en ön safta bulunarak, görevleri sırasında sevdiklerinden, ailelerinden ayrı kaldığına ve her türlü tehlikeyi göze alıp görevlerini büyük bir özveri ile yaptıklarına yakinen şahit olduk, oluyoruz. Hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızın sayısı her geçen gün artmaktadır. Derin üzüntü içerisindeyiz. Mücadelenin beyaz pelerinli kahramanlarına Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır diliyoruz. Ulusumuzun başı sağ olsun.”  diye konuştu.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com