Ege Ambulans
Yeni Trend Kırışıklık Tedavileri Mediderm'de04/03/2019

MediDerm Poliklinikleri Kurucusu Dr. Tanju adalı yeni trend kırışıklık, anti-aging  ve lazer uygulamaları hakkında bilgiler verdi.

17 yıldır kaliteden ödün vermeden  Alsancak’ İzmirlilere farklı konularda branşlaşmış merkezleri ile hizmet vermeye devam ettiklerini hatırlatan Dr. Tanju Adalı, “ MediDerm Lazer Epilasyon ve Dermatoloji  , EstePark  Zayıflama branşında sizlere hizmet verirken , MediSistem Polikliniğide Saç Dökülmesi tedavileri ve FUE saç ekimi branşı üzerine çalışmakta” dedi.

Estetikte ve güzellikte herkesin her işi en iyi yapmasının imkansız olması nedeniyle tüm dünyada estetikte branşlaşıldığını ve buda spesifik çalışan doktorların ve sağlık personelinin başarı oranını ve kaliteyi çok üst düzeye çıkardığını ifade eden Dr. Tanju Adalı, “ Kendi branşına özel teknolojileri ile dalında tecrübeli ekibi oluşturunca sonuçlar gerek başvuran hastalar açısından gerekse sağlık ve estetik çalışanları tarafından çok mutluluk verici. Branş kuruluşlarımız işini çok severek yapan ve dalında  başarılı olmuş kişilerin bir araya gelmesiyle oluşmuştur. Çalışan herkes yaptığı işin ciddiyetinin her zaman farkındadır.” dedi.

MediDerm polikliniklerinin 17.yılına girmesinin verdiği sevinci paylaşan Dr. Adalı “ Mediderm’de Dermatoloji ve Lazer Epilasyon hizmetlerinin yanında artık yeni jenerasyon Anti-Aging uygulamalarıda hizmet portföyümüze ekledik. Antiagingte öncelikle  üyelerin beklentilerini iyi ifade etmeleri için ön görüşmenin mümkün olduğunca  uzun tutulması çok önemli. Hiç bir uygulama aceleye getirilmemeli, üye, doktoru ile tedavinin her adımı etraflıca konuşmalıdır” dedi.

Capcanlı Bir Cilt

“Medidermde AntiAging uygulamalarda  yüz ve dekoltedeki renk eşitsizlikleri ve kırışıklıklarını azaltıp capcanlı bir cilt yaratmayı hedefliyoruz” diyen Dr. Tanju Adalı, “ Botoks ve Dolgu uygulamalarının rutin olarak yapıldığı Mediderm'de kırışıklık ve yüz sarkma  tedavilerinde  kullandığımız sistemler arasında  fraksiyonel lazerler , qswitch lazer , saten yüz sistemleri sayabiliriz. Ayrıca kırışıklık tedavisinde  dünyayı kasıp kavuran kök hücre ile estetik üyelerimizin hizmetindedir. Özellikle PRP denen işleminin kök hücre tedavisi ile karıştırılmaması gerekmektedir. PRP ile kök hücre tedavisi aynı şey değildir. Kök hücre dediğimiz CGF-CD34’ün sadece çok özel farklı bir santrfüj  ile elde edilmektedir ve  CGF-CD34'ün vücutta  doku ve organı onarma, yenileme kabiliyetine sahiptir.  

Dudak Dolgusu

Dudakta dolgu maddesi kullanmadan dolgunluk isteyenler ile daha pembe çizgisiz bir dudakisteyenler için LİP Laser uygulaması yaptıklarını belirten Dr. Tanju Adalı, “ Fraksiyonel Lazerle ayrıca farklı cilt sorunlarına yönelik,Non-ablative cilt yenileme Ince ve derin kırışıklık tedavisi uygulanmaktadır. Çatlak tedavisi ve akne izleri tedavisi de yapılabilmektedir. Ayrıca Laser karbon peeling ile cilt tonu eşitsizliği ve pigmentasyon dahil birçok cilt problemine çözüm sunulmaktadır” dedi.

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com