Ege Ambulans
Yeniden Duymaya Başlayınca…06/12/2017

Azerbaycanlı iş adamı 10 yıldır yaşadığı işitme probleminden Medical Park İzmri Hastanesi KBB Uzmanı Prof. Dr. Murat Cem Miman ve ekibi tarafından yapılan operasyon ile yeniden duymaya başladı.

Ameliyat ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Miman, “ Hastanın 20 yıldır işitme kaybı var.  Bir çok ülke ve şehir gezmiş. Son olarak Antalya’dan bize sevk edildi. Yaptığımız tetkiklerle hastamızın çocukluktan gelen genetik olarak her iki kulağında da sesin iletimini bozan bir kireçlenme olduğunu tespit ettik. Yaptığımız operasyonda kireçlenmiş kemiği çıkararak yerine 0,4 mm gibi çok küçük bir çapı olan teflon protez yerleştirdik. Gayet başarılı geçen ameliyatın ardından hastamızın diğer kulağını da 3 ay sonra ameliyat etmeyi planlıyoruz

Kafamdaki Çınlamalar Sona Erdi

Ameliyattan hemen sonra duymasının iyileştiğini söyleyen Azerbeycanlı hasta “ bir çok ülke de ve şehirde farklı doktorlara gittim. Ancak ameliyat olma cesaretinde bulunamadım. Prof. Dr. Murat Cem Miman beni ikna etti ve ameliyat olmaya karar verdim. Son bir aydır kafamda çınlamalar vardı. Şu anda o ses kesildi. Yeniden duymaya başladığım için çok mutluyum” dedi. 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com