Ege Ambulans
Zayıflamada Devrim Yaratan Sistem Lpg Alliance Estepark 'Ta30/05/2017

Sıkılaştırma, yağ yakımı, selülit tedavisini bir arada uygulayan ve hücreleri yeniden harekete geçiren doğal mekanik cilt uyarım tekniği Estepark’ta İzmirlilerin hizmetine sunuldu.

2017 yılının son trendlerinden biri olan Alliance, Avrupa ile aynı sezonda EsteParkta İzmirlilerin hizmetinize girdi. LPG Alliance 360 derece sistemi  incelme mi yoksa Sıkılaşma mı ikilemine son veriyor. Estepark’ın kurucusu Dr. Tanju Adalı , “ LPG Alliance ile aynı anda yağ yakımı, selülit tedavisi ve cilt sıkılaştırma yapılabilmektedir. Hücrelerin işlemlerini yeniden harekete geçiren doğal, müdahalesiz, zorlayıcı olmayan, mekanik cilt uyarım tekniğidir. LPG Alliance  sadece bir tedavi ile incelme hücrelerini (depo yağ hücreleri) uyarır, fiziksel egzersiz ve beslenmeye dirençli olan kişilerde bile yağın doğal yolla yakılmasını yeniden harekete geçirir.” dedi.

ESTEPARKTA İLERİ TEKNOLOJİLERLE YAZA İNCE GİRİN

İzmir’de 5 katlı binasında, 800 Metrekare kapalı alana sahip Türkiye’nin kapsamlı zayıflama merkezi olan Estepark’ın kurucusu Dr. Tanju Adalı, “dünyanın sayılı merkezlerinde uygulanan yöntemler ve  ileri teknolojilerin kullanıldığı merkezimizde yaklaşan yaz aylarına kişiye özel olarak düzenlenen programlarla zayıflayarak yaza formda girebilirsiniz” dedi.

Soğuk Lipoliz Uygulaması

Soğuk lipolizin yağ hücrelerini dondurarak işlevsiz hale getirip onların yok olmasını sağlayan bir yöntem olduğunu söyleyen  Adalı, “ Uygulama ortalama 1 saat sürüyor. Buradaki önemli konu ne marka bir sisteme gireceğinizdir. Merkezimizde CE belgeli Avrupa sistemi CoolTech Soğuk Lipoliz sistemi kullanılmaktadır. Bu sistem vücudun özellikle karın ve karın yan yağlarına da uygulanmaktadır. CoolTech sisteminde yüzde 90’nın üzerinde memnuniyet oranı vardır.” dedi.

Bölgesel Zayıflama ve Selülit Uygulamaları

Bölgesel incelmenin amiral gemisi sayılan Ultrashape V3 sisteminin Avrupa’da ameliyatsız liposuction olarak tanımlandığını belirten  Adalı, “ Merkezimizde kullandığımız Ultrashape V3 sitemi FDA tarafından onaylı bir sistemdir.  Ayrıca yaz ayları öncesi kadınların korkulu rüyası olan selülitlerin tedavisi içinde son 10 yıldır başarısı kanıtlanan VelaShape serisi ile selülitlerden kurtulabilirsiniz. Ayrıca baharın yaklaşması ile beraber acilen zayıflamam lazım diyenler içinde zayıflama merkezimizde bir sürprizimiz var.  Artık ileri teknoloji ile daha az yorularak ciddi oranda kalori yakmak mümkün. Şimdilerde Avrupa’yı kasıp kavuran Body Evolution akımını merkezimizde halkımızın hizmetine sunduk. Vacu Evolution adı verilen bu sistemde 30 dakikalık bir yürüyüş, bir koşu bandındaki bir saatten tam beş kat daha fazla etkilidir.” dedi.

Ayak Sağlığı Önemlidir

Ayaklarımızın yıllardır vücudumuzun tüm yükünü taşıdığını belirten  Adalı, “ bu yüzden ayaklarımıza düzenli bakım yaptırmak bizleri daha zinde hissettirecektir. Merkezimizde alanında uzman personellerimiz tarafından gerçekleştirilen ayak bakımlarının yanı sıra, batık tırnak uygulamaları da yapılmaktadır”

Cilt Bakım Ve Solaryum

Tanju Adalı cilt bakım ve solaryum hizmetlerinin de bulunduğunu belirterek, “ Piyasada çok sayıda solaryum var. Merkezimizde ileri teknolojili MegaSun T 230 solaryumu kullanmaktayız. Bu sistem 12 bin 500 watt ile zirvede. Bu da sizlere daha kısa aralıklarla daha sağlıklı bronzlaşma imkânı veriyor. Bunun yanında herkesin sizde ilk dikkat ettiği 3 şeyi sayarsanız bunlardan bir tanesi mutlaka cildinizin durumudur. Bakımsız yağlı bir cilt ile bakımlı bir cilt arasındaki önemli farkın karşınızdaki insanda en azından tatlı bir gülümseme olacağını garanti edilebiliriz. Merkezimizde  kaş, konür, microblading, ipek, kirpik ve profesyonel protez tırnak uygulamaları uzman personelimiz tarafından titizlikle yapılmaktadır.” diye konuştu. 

Sosyal Ağlarda Paylaş
Ege Ambulans
Has Ajans Sağlık Gazetem 0(232) 464 75 73 info@saglikgazetem.com